Уште една исчезната девојка од Србија

Loading...

Нина Живковиќ изчезнала во текот на вчерашниот ден во Белград.Оттаму изјавиле дека нeјзиното исчезнување го пријавила нејзината сестра и дека интензивно се трага по девојчето.
Според нофицијални информации, Нина за последен пат била видена вчера на плоштадот Славија во Белград помеѓу 14:15 и 14:30 часот.
 Оттаму изјавиле дека нeјзиното исчезнување го пријавила нејзината сестра и дека интензивно се трага по девојчето.
Според нофицијални информ

loading...
Loading...