Уште една нова опција на Фејсбук

Loading...

Најпознатата социјална мрежа Фејсбук воведува уште една нова опција. 
Станува збор за фотографии во коментари односно можност да се коментира со фотографија наместо со зборови. 
Оваа опција ќе биде активна наскоро и ќе може да ја користи секој оној кој пристапува на страницата преку компјутери и смартфони. 
Додавање на таа опција вклучува нова икона за камера на десната страна на  местото за текст во кој сте пишувале коментари. Со кликање на неа ви се дава можност за поставување фотографии.Најпознатата социјална мрежа Фејсбук воведува уште една нова опција. 
Станув

loading...
Loading...