Утре судење за најголемиот грабеж во историјата на Македонија

Loading...

Утре судење за најголемиот грабеж во историјата на Македонија Утре треба да започне судскиот процес за најголемиот грабеж во историјата на Македонија, кој се случи во Тутунска Банка. Претходно рочиштете беше одложувано, пренесе Макфакс.
За потсетување од сефот беа украдени 400.000 швајцарски франци и 645.000 евра. Утре треба да започне судскиот процес за најголемиот грабеж во историјата на Македонија, кој се случи во Тутунска Банка. Претходно рочиштете беше о

loading...