Утре во прекин дел од патот Маврово- Дебар

Сообраќајот на патот Маврово–Дебар на делот од Мелнички мост до село Долно Косоврасти утре попладне од 13 до 17 часот ќе биде во прекин во двата правца.Прекинот на сообраќајот е поради најавенеото асфалтирање на тој дел од патот, соопшти Диспечерскиот центар на Јавното претпријатие „Македонија пат“.Прекинот на сообраќајот е поради најавенеото асфалтирање на тој дел од патот, соопшти Диспечерскиот центар на Јавното претпријатие „Мак

Пронајдете не на следниве мрежи: