УЖАС: Цистерна смачка автомобил со шест патници во него

Loading...

Цистерна смачка автомобил со шест патници во негоАвтомобил со шест патници во него, во понеделникот на автопатот во градот Зангзоу на југот на Кина бил смачкан кога над него падна цистерна.
На снимката не изгледаше дека цистерната се движи со голема брзина, но оденднаш се преврте и смачка едно возило кои случајно се најде пред неа.Автомобил со шест патници во него, во понеделникот на автопатот во градот Зангзоу на југот на Кина бил смачкан кога над него падна цистерна.

loading...