Ужас! Го удрил автомобил и од силината на ударот летал 3 метри во височина

Loading...

Девојка утринава удрила пешак кој претрчувал на пешачки премин на улицата „Јуриј Гагарин“ во Белград.Според очевидците за пешаците било црвено, но не е познато од која причина човекот пробал да ја претрча улицата кога тоа не било дозволено со сигнализација, а минувачите во истиот момент се собрале околу местото на несреќата.
Како што тврдат очевидците несреќниот човек летал три метри во височина.
За српски „Телеграф“ од Брзата помош потврдиле дека е примен повик во 8:42 часот, и дека нивнате екипа веднаш се упатила на лице место, но се уште нема информации за овој случај.
Очевидците тврдат дека тој во еден момент станал од земја, но брзо паднал повторно, а крв му течела по лицето.Според очевидците за пешаците било црвено, но не е познато од која причина човекот пробал да ја претрча улицата кога тоа не било дозволено со сигна

loading...