Ужас: Познат актер и актерка заболеле од ХИВ!

Loading...

Калофорниската организација која ги застапува интересите на индустријата на порно филмови ги повика професионалците да прекинат со снимање во Лос Анџелес затоа што е откриено дека еден актер е ХИВ позитивен. Снимањето е стопирано и претходната година поради актерката Кемронон Беј. 
Од организацијата потврдуваат дека имаат ХИВ позитивен случај па така директорката Даен Дјук го изјави следново:
„Во нашите центри за извршување тестови имаме едена ХИВ позитивен случај. Уште не ги добивме резултатите од дополнителните тестови но применети се сите мерки на претпазливост за да утврдиме дали и  на други актери им се заканува опасност“. Снимањето е стопирано и претходната година поради актерката Кемронон Беј. 
Од организацијата потврдуваат дека имаат ХИВ позитивен случ

loading...
Loading...