Ужасна сообраќајка на автопат! Шлепер однесе се пред себе!

Loading...

Страшни сцени од тешка сообраќајна несреќа снимила камерата на едно од возилата што учествувале во неа на автопат во сојузната американска држава Њујорк.На снимката е фатен мигот кога тешко товарно возило, со сета сила без воопшто да закочи удира во возилата што стојат во колона на коловозот.На снимката е фатен мигот кога тешко товарно возило, со сета сила без воопшто да закочи удира во возилата што стојат во колона на коловозот.

loading...