Ужасно го болело десното уво… Она што го извлекле ќе ве запрепасти!

Loading...

Сите ние понекогаш сме имале воспаление на увото. Болките во увото се непријатни  и навистина  е тешко  да се издржат.Овој човек се жалел на неподнослива болка во уво, која верувале или не била  предизвикана од инсект. Грозно, зарем не? Човекот одбил лекарска помош и  рекол дека неговите пријатели ќе се погрижат  за тоа.
„Операцијата“ минала успешно   и погледнете какоп  изгледало тоа. И не е баш пријатно.Овој човек се жалел на неподнослива болка во уво, која верувале или не била  предизвикана од инсект. Грозно, зарем не? Човекот одбил лекарска

loading...