Вака изгледа мажот од женските сништа

Loading...

Совршено машко лице за оние кои имаат повеќе од 30 години подразбира коса каква што има Џорџ Клуни и брадата на Дејвид Бекам.За оние помладите од 30 години совршено машко лице  подразбира виткана коса како на Хари Стајал и сини очи како на Зак Ефрон.
Тоа се совршени машки лица според 1000 луѓе кои учествувале во истражувањето, кое го спровело центарот за трансплатација  Crown Clinic  во Манчестер.
Совршениот маж до 30 години, освен косата на Хари од групата One Direction и сините очи на славниот актер Зек, има и мал нос како на актерот Џејми Дорнен, уста како на Рајан Гослинг и брада како на Роберт Патисон.
Совршениот маж над 30 години треба да има ја има седата коса на Клуни, брадата на Бекам, очите на Бред Купер и носот на Бред Пит.За оние помладите од 30 години совршено машко лице  подразбира виткана коса како на Хари Стајал и сини очи како на Зак Ефрон.
Тоа се с

loading...
Loading...