Вака повеќето жени се подготвуваат за првата ноќ со новиот партнер

Добро, и не е голема вест дека жените најмногу внимаваат на изгледот… Но и на други нешта! 1. Депилација – сакаат да изгледаат совршено
2. Педикир – да изгледаат уште поубаво
3. Паника – малку паника дали се ќе биде како треба, да не згрешат нешто
4. Најсекси долна облека – паника ако не ги најдат гаќите што ги планирале
5. Што да облечат – паниката повже ваќи за оние кои не живеат со партнерот, бидејки кај другите не може да помине незабележано.
6. Кондоми – дали да понесат или не? А што ако тој нема, подобро е да си земат да не ги боли глава..
7. Другарките – се допишуваат, пресаскажуваат, планираат.
8. Што да понесат за утредента- ако се случи да преспијат таму што да стават во торбичката.
9. Забораваат што смислиле – па утредента или во истото одат на работа или позајмуваат четкичка за заби.
10. Пијат пред поаѓање – сакаат да се опуштат пред да заминат да не ги фати паника на состанокот1. Депилација – сакаат да изгледаат совршено
2. Педикир – да изгледаат уште поубаво
3. Паника – малку паника дали

Пронајдете не на следниве мрежи: