Вака се дочекува Вардар

Големата прослава на шампионската титула на Вардар и дочекот на европските шампиони на плоштадот Македонија собра и сплоти илјадници луѓе, кои ги одложија своите обврски да ги поздрават македонските спортски херои!
 Се затвораат дуќани и продавници, се заклучуваат брави кога Вардар европската титула ја слави!
Се затвораат дуќани и продавници, се заклучуваат брави кога Вардар европската титула ја слави!

Пронајдете не на следниве мрежи: