Ваков опис има старлетата Катерина на сликата од матура

Loading...

Манекенката Катерина Стојановска отсекогаш знаела што сака да биде кога ќе порасне. И се труди да остварува!Катерина на „Фејсбук“ ја сподели фотографијата од нејзиниот алманах, а под матурската поза, стои и кратката песничка посветена на нејзините средношколски денови.

 
Извор:republika.mkКатерина на „Фејсбук“ ја сподели фотографијата од нејзиниот алманах, а под матурската поза, стои и кратката песничка посветена на нејзи

loading...
Loading...