Ваквите МОМЦИ имаат најголем број на сексуални партнерки!

Loading...

Спротивно на популарното мислење, изгледа дека девојките копнеат по егоцентрични момци.Момците, кои за себе сметаат дека се особено згодни, се исто така привлечни и за другите луѓе – најверојатно поради самодовербата и ставата која ја покажуваат.
Научниците велат дека, момците кои се опседнати со себе, имаат повеќе сексуални партнерки.
Девојките исто така ги привлекуваат и лоши момци, кои знаат што сакаат и поради тоа им е повозбудливо.Момците, кои за себе сметаат дека се особено згодни, се исто така привлечни и за другите луѓе – најверојатно поради самодовербата и ставата к

loading...