Ванковска: „Двете постари ќерки ми се „фантомски“ гласачи, а најмалата не е!

Loading...

Државната изборна комисија на својата веб-страница денеска го објави списокот на граѓани за кои има несовпаѓање на податоците кои беа предмет на проверки во Избирачкиот список.По однос податоците, реагираше професорката Билјана Ванковска, бидејќи две од  нејзините три ќерки биле запишани како фантомски гласачи.
-Хахаха! Двете постари ќерки ми се „фантомски“ гласачи, а најмалата не е! Ведрана извади пасош во март месец, ама сега и бараат скен да потврди дека е вистинска 🙂 Бог да чува! Фала ви сакани политичари 😛 Па барем да имаме за што и за кого да гласаме, напиша Ванковска на Фејсбук.По однос податоците, реагираше професорката Билјана Ванковска, бидејќи две од  нејзините три ќерки биле запишани како фантомски гласачи.

loading...