Василевски: Ние сме студенти, не треба да се делиме на табори!

Loading...

Не сметам дека е коректно што не делат на таботи, ние сме студенти, изјави кандидатот за претседател на СПУКИМ, Стефан Василевски.-Не сакам и не треба да има табори, ние сме студенти. Не смееме да дозволиме политиката да се меша, изјави Василевски.
Во вчерашното „Отворено студио“ на ТВ Нова со Бојана Димитријевска гостуваа новоизбраниот лидер на СПУКМ, Давор Поповски , Стефан Василевски, кандидат за претседател на СПУКМ, Деа Здравковска и Теодора Столеска од студентски пленум.
Тема на дебатата беше „Едните гласаа, другите блокираа – тензични студентски избори“.-Не сакам и не треба да има табори, ние сме студенти. Не смееме да дозволиме политиката да се меша, изјави Василевски.
Во вчерашното &bdquo

loading...