Вашиот палец го издава обликот на вашиот „алат“, а дланката неговата големина

Вашиот палец го издава обликот на вашиот „алат“, а дланката неговата големина.Научниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на неговата дланка. Поседните истражувања покажале дека обликот на неговиот палец, го издава обликот на неговиот пенис, а големината на неговата дланка е директно поврзана со големината на неговата машкост. Дали тоа навистина е така?
Ако сакате да знаете каков облик има неговиот пенис, без директно да погледнете „таму долу“ научниците велат дека треба да погледнете во силуетата на неговиот палец. Ако палецот е голем и дебел, тогаш најверојатно пенисот на дечкото до вас е исто така дебел, но со не толку дебел гланс (главичка). Доколку пак палецот е тенок со проширување на горниот дел, кај ноктот, тогаш неговиот пенис има значително поголема главичка од дебелината на целиот пенис, значи неговиот пенис има доминантно широка главичка. Постои и трета опција, а тоа е дечкото до вас да има долг и тенок, убаво обликуван палец, како на жените, тогаш најверојатно неговиот пенис не е баш дебел, но има убав облик и добар симетричен и козметички изглед – велат истражувачите.

Тие посочуваат дека поврзаност нашле и во големината на дланката со големината на пенисот. Велат дека ако некој дел од телото треба да се споредува со големината на пенисот тое е дланката. Нејзината должина и опфатност која можете да ја забележите при ракување, директно е поврзана со големината на неговиот пенис, или барем така се тврди во истражувањето. Интересна е уште една работа која неодамна ја истакнаа група бугарски истражувачи кои направиле истражување на 6200 доброволци од урбана и од рурална средина, а тоа е дека во просек мажите кои биле од селата имале поголеми пениси од оние од градовите.
Па, сега девојки добро внимавајте на дланката на вашот иден партнер, и секако не потценувајте ги мажите кои доаѓаат од селата, бидејќи можеби ќе ве изненадат многу подобро од „градските фраери”.
Doktori.mkНаучниците велат дека треба да заборавите на носот, големината на стапалата или неговата висина, туку погледот треба да го свртите на нег

Пронајдете не на следниве мрежи: