Вашите среќни денови за 06.05.2013-12.05.2013

Loading...

Овен
Сочувајте ги своите критеруиуми. Вашите среќни денови се: 7, 9 и 11 мај. Сочувајте ја својата позиција на 6 и 8 мај.
Бик
Ве очекуваат неочекувани промени во животот. Вашите среќни денови се: 6, 10 и 12 мај. Важно е да ги надмудрите останатите на 7 и 9 мај.
Близнаци
Важно ви е да ја подобрите ситуацијата на работното место. Вашите среќни денови се: 7, 8 и 11 мај. Сметајте и на вашите скриени адулти . Вниматено на : 6 и 12 мај.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Сочувајте ги своите критеруиуми. Вашите среќни денови се: 7

loading...