Вашите среќни денови за 10.06.2013-16.06.2013

Loading...

Овен
Потребно е да ја сочувате концентрацијата. Вашите среќни денови се:11, 13 и 15 јуни. Избегнувајте ја варијантата „се или ништо“ на: 10 и 12 јуни.
Бик
Постојат различни фактори на игра кои понекогаш може да влијаат на вашето однесување. Вашите среќни денови се: 11 и 13 јуни. Внимавајте што зборувате на: 10, 14 и 16 јуни.
Близнаци
Имате одлична визија и знаете да процените добитна комбинација. Вашите среќни денови се: 11, 13 и 14 јуни. Избегнувајте ривалски односи на : 10 и 12 јуни….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Потребно е да ја сочувате концентрацијата. Вашите среќни де

loading...
Loading...