Вашите среќни денови за 11.11.2013-17.11.2013

Loading...

Кои се вашите среќни денови оваа недела?Овен
Вашите среќни денови се:11 и 16 ноември. Бидете особено внимателни на 12 ноември.
Бик
Вашите среќни денови се:13 и 15 ноември. Можен е конфликт на 12 ноември.
Близнаци
Вашите среќни денови се:14 и 17 ноевмри. Внимателно на 11 ноември.
Рак
Вашите среќни денови се: 13. 16 и 17 ноември. Не влегувајте во конфликти на работното место на 12 и 15 ноември.

 
Лав
Вашите среќни денови се: 14 и 16 ноември. Внимателно на 12, 13 и 15 ноември.
Девица
Вашите среќни денови се: 12, 13 и 15 ноември. Можна е расправија со партнерот на 14 ноември.
Вага
Вашите среќни денови се: 11 и 15 ноември. Внимателно во разговорите со претпоставените на 14 ноември.
Шкорпија
Вашите среќни денови се: 15 и 17 ноевмври. Не реагирајте бурно на 13 и 16 ноември.

 
Стрелец
Вашите среќни денови се: 11,12 и 15 ноевмри. Имајте разбирање за парнтерот на 14 ноември.
Јарец
Вашите среќни денови се: 15 и 17 ноември. Внимавајте што зборувате на 12 ноември.
Водолија
Вашите среќни денови се: 12, 15 и 16 ноември. Имајте разбирање за партнерот на 11 ноември.
Риби
Вашите среќни денови се: 13 и 16 ноември. Внимателно на 12 ноември.Овен
Вашите среќни денови се:11 и 16 ноември. Бидете особено внимателни на 12 ноември.
Бик

loading...
Loading...