Васко Ефтов го разголи Мерсељ Биљали, еден од перјаниците на Заев и Сорос

Loading...

 
Гостин  во  емисијата на Васко Евтов „Во  центар“ беше  Мерсељ Биљали.
  
Васко Ефтов во целост го разголи Биљали. Јасно беше потенцирано дека Биљали е близок човек на Зоран Заев„Господине Биљали, вие и јас во последните 10 години правиме политички анализи пред избори и вие упорно промашувате. Вие сте работеле со Бучковски кој е обвинет за криминал, го поддржавте Заев и вие со леснотија говорите за криминали, а вашите пријатели се најголеми криминалци“.
  
Васко Ефтов во целост го разголи Биљали. Јасно беше потенцирано дека Биљали е близок човек на Зоран Заев„Господине Биљал

loading...