Вбризгал ВИЈАГРА дирекно во половиот орган: А потоа му се случил најголем УЖАС!

Loading...

Истурал студена вода, но ништо. Почнал прави вежби, склекови,стомачни … и повторно ништо.Неименуваниот човек морал итно да оди во болница, откако неговиот пенис буквално експлодирал кога си инјектирал вијагра  директно во пенисот.
На преплашениот човек, кој со право сака да остане анонимен, морале да му  испумпаат големи количини на крв, која била во пенисот, откако неговиот експеримент  со вијагра тргнал наопаку.
Младиот човек, на изненадување на сите рекол дека ќе го направи тоа повторно, штом се опорави. Неговата приказна ја дозна јавноста кога беше објавена на социјалната мрежа Redit.
Се започнало кога тој и неговата сопруга (27) одлучиле да имаат секс со друг пар, но неговата издржливост не одговарала на неговите амбиции. Тој заминал на уролог, кој му рекол дека има еректилна дисфункција и му препишал апчиња.
Сепак, тоа немало никаков ефект, па тој одлучил дека најпаметно решение е вијагра да се вбризга директно во пенисот.
На почетокот сè било како што треба, но кога сакал да стане воочил дека има проблем.
Тој пробал да истури студена вода, но ништо. Почнал прави вежби, склекови,стомачни и повторно ништо немало ефект, по три часа агонија тој почувствувал ужасна болка, и во паника веднаш се обратил на лекар. Каде со посебна игла му испумпале голема количина на крв од пенисот.Неименуваниот човек морал итно да оди во болница, откако неговиот пенис буквално експлодирал кога си инјектирал вијагра  директно во пенисот.

loading...
Loading...