Ве мрзи да одите во теретана? Погледнете ги овие вежби за стомачни кои можете да ги правите на вашиот кауч!

Loading...

Секогаш постојат оние денови кога едноставно не може да одите до фитнес центарот…Дали поради мрза, лоши временски услови или недостиг на време.
Во такви ситуации ви нудиме едно видео во кое ќе видите дека со помош на вашиот тросед или двосед може да направите многу корисни вежби за вашите „стомачни“.Дали поради мрза, лоши временски услови или недостиг на време.
Во такви ситуации ви нудиме едно видео во кое ќе видите дека со помош на ваш

loading...
Loading...