Вечерва е убиен познат бизнисмен заедно со неговата сопруга!

Loading...

Бугарски бизнисмен и неговата сопруга се убиени вечерва во софиската населба Витоша, јави БТА.Според непотврдени полициски извори, жртвите се идентификувани како 48-годишниот Митко Дамјанов, сопственик на градежна фирма, и неговата 42-годишна сопруга.
Во тек е полициски увид на местото на убиството.Според непотврдени полициски извори, жртвите се идентификувани како 48-годишниот Митко Дамјанов, сопственик на градежна фирма, и неговата 42-годишн

loading...
Loading...