Велиновска: Ако случајно дојде американска цокула во Македонија, тоа ќе биде само за да го спроведе Бејли на судење

Loading...

-Ако случајно дојде американска цокула во Македонија, тоа ќе биде само за да го спроведе Џес Бејли на сослушување и судење во Вашингтон, пишува новинарката Мирка Велиновска во својата најнова колумна.-И евентуално за ставање ред во амбасадата на Kале по сајгонската бежаниска навалица на македонските калемени сливи, жртвите на вуду-тренингот, домашни контрактори, слуги, шпиони. Од тие соображенија ние веќе сме воспоставиле набљудувачки пунктови за да го овековечиме и документираме овој мини-мигрантски бран што треба да го очекуваме, пишува Велиновска.-И евентуално за ставање ред во амбасадата на Kале по сајгонската бежаниска навалица на македонските калемени сливи, жртвите на вуду-тренингот, дом

loading...