Вељко открива: Сестра ми ужасно ме нервира!

Loading...

Синот на Цеца Ражнатовиќ, Вељко откирва дека неговата сестра Анастасија ужасно го нервира бидејќи не знае да го искористи својот талент за пеење.Синот на Цеца Ражнатовиќ, Вељко откирва дека неговата сестра Анастасија ужасно го нервира бидејќи не знае да го искористи својот талент за пеење.
Имено, познато е тоа дека Анастасија го наследила својот талент од Цеца, но Вељко страшно го нервира што неговата сестра не сака да се занимава со пеење.
– Многу ме нервира, јас да го имам тој талент, која Европа, кој свет…“изјавил Вељко за емисијата „Ексклузив“.
Анастасија објаснила дека музиката ќе и биде план Б ако не успее со психологијата ќе почне со пеењето.Синот на Цеца Ражнатовиќ, Вељко откирва дека неговата сестра Анастасија ужасно го нервира бидејќи не знае да го искористи својот талент за пеење.

loading...
Loading...