Венди:„Без мене сите реални шоу се пропаднати“

Loading...

Весна Вуќелиќ, позната како Венди, која веќе има учествувано во неколку реални шоу, кажа како нема доволно мотив за да влезе на имањето во Лисовиќ, Србија.Таа се изјаснила дека ќе присуствува само доколку продукцијата и вети дека ќе го освои првото место и ќе излезе со 50.000 евра од таму.
„ Јас знам како тоа реално шоу е осудено на пропаст без мене. Таму се некои неостварени ликови кои пробуваат да ја  оживеат сопствената кариера, или оние кои никогаш и ја немале. Јас сум искусен играч и свесна сум дека на „Фарма“, и во „Дворот“, и во „Големиот Брат“ требаше да победам.“ Се изјасни Венди, и додаде ќе учи за журките, а не како играч.
Иако Јездимир Василевиќ, кој синоќа беше избркан од фармата, тврди дека „бил со неа“, а Венди во свој стил изјави дека да, била со него, али само работно. Не сум спиела со газдата Јездом, како тој кажал. Поради тоа што го одбив, и се нафрли на Анчи Диабетиќ и со неа бил 7-8 месеци додека не и  купи куќа и потоа ја опреми за неа…..Таа се изјаснила дека ќе присуствува само доколку продукцијата и вети дека ќе го освои првото место и ќе излезе со 50.

loading...
Loading...