Вера Јанковиќ ќе ја прослави 50тата со битолчанки

Loading...

Познатата скопска диџејка и водителка, легендарната Вера Јанковиќ, утре ќе наврши точно половина век.- Французите велат дека животот почнува во 50-тата. Тоа се 50 години љубов, музика и позитива. „Нема одмора, док траје обнова“. Иако заокружувам приказна на овој ден – не сум се уморила. Напротив. Почнувам „пожустра“ етапа – во свој стил го најавува роденденот Вера.
Утревечер, 11 јануари, Вера Јанковиќ со свој сет ќе настапи во битолското кафуле „Инстинкт“. Јанковиќ има верна публика меѓу битолчани и во последниот период постајано е на Широк сокак.
Меѓу најголемите обожаватели на забавите што само таа знае да ги направи, се и група на млади битолчанки, кои редовно се најрасположената публика. На покана на Вера, нема да го пропуштат ни нејзиниот јубилеен роденден.- Французите велат дека животот почнува во 50-тата. Тоа се 50 години љубов, музика и позитива. „Нема одмора, док траје обнова“. Иако за

loading...
Loading...