Верувале или не, еве кој го теши Костадин по раскинувањето!

Loading...

Костадин Терзиќ и  Анастасија Ражнатовиќ  раскинаа по повеќегодишна врска и секој  продолжи по својот пат. Бидејќи младите обично раскинувањето го лечат со  добра забава, ништопоинакви не се ни Анастасија и  Костадин.Ќерката на Цеца обично  друштво ѝ прават пријателките, а Терзиќ го  теи, ни  помалку ни повеќе туку Вељко Ражнатовиќ!
Тие двајца покажале дека останале во добри односи без оглед на ситуацијата, и  дека ништо  не може да ги спречи во тоа да уживаат во  добра забава.

Костадин и  Вељко најнапред биле на вечера со пријателот, а потоа завршиле во  популарен ноќен клуб.Ќерката на Цеца обично  друштво ѝ прават пријателките, а Терзиќ го  теи, ни  помалку ни повеќе туку Вељко Ражнатовиќ!
Тие дв

loading...