Верувале или не, ОВА е подобро од СЕКС!

Телото да трепети од убавина, во ушите зуи од занесност, сите сетила уживаат, екстаза, потполно задоволство… Меѓутоа, некои велат дека има и подобро.Читателите на еден неделник составиле листа од 10 работи кои според нив се подобри од секс.
1.Кога изморена од работа доаѓам дома, ги соблечм штиклите и облечам тренерки.
2.Кога ќе ме прегрне моето дете.
3.Кога добро ќе се препотам на тренинг и немам сила да одам после тоа.
4.Добро јадење!
5.Чоколадо.
6.Звукот што се слуша кога се отвара шише ладно пиво.
7.Мирисот на чиста постелнина кога легнувам да спијам.
8.Врел туш на ладен ден.
9.Мирисот на утринско кафе во канцеларија.
10.Чувството на покачување на платата!Читателите на еден неделник составиле листа од 10 работи кои според нив се подобри од секс.
1.Кога изморена од работа доаѓам дома, ги собле

Пронајдете не на следниве мрежи: