Весна Бејби и Бетмен Велит го направија „салата“ Саше Политико

Како што на јавноста и е добро познато, секое излегување на малите екрани на еден од најдобрите македонски шоумени предизвикува бура од реакции а неретко и низа препукувања помеѓу одредени засегнати или незасегнати страни.Така, сабајлево сме сведоци на вистинско медиумско препукување помеѓу еден спореден македонски портал кој објави коментар на својот сопственик Саше Политико кој е самопрогласен успешен новинар, Бетмен Велит, еден од најактивните Македонци на социјалните мрежи и Весна Бејби.
Имено, и покрај тоа што Игор во интервјуто изрази жалење за одредени работи што ги направил, кажа како не треба во животот се со цел да ги стимулира младите да не го прават итн (целото интервју можете да го погледнете на следниот линк ), како и секогаш во Македонија ќе се најде некој што ќе сака да добие некоја посета на својот портал и да зграби барем трошка од вниманието на сите.
Во оваа прилика нема да ја коментираме компетентноста или некомпетентноста на Саше, не би сакале да збориме за неговите комплекси и фрустрации за да не си ги замараме читателите со негативната енергија што ја шират хејтерите во Македонија, па само ќе пренесеме како одговорија Бетмен Велит и Весна Бејби на овие провокации. Истите ги имате на следната страна.

 
 

 Така, сабајлево сме сведоци на вистинско медиумско препукување помеѓу еден спореден македонски портал кој објави коментар на својот сопственик Саше

Пронајдете не на следниве мрежи: