Весна Змијанац го криеше ОВА од сите!

Весна Змијанац со години се бори со еден подмолен проблем, а тоа е штитната жлезда. Сепак, таа не знаела во што е проблемот се додека не посетила лекар. Заради работата и некогаш не толку уредниот живот, Весна не обратувала многу внимание на здравјето. Се додека тироидната жлезда не и го загрози здравјето.Неодамна, познатата фолкерка сепак морала да легне на операциона маса. Оперирана е во една белградска клиника и успешно е опоравува. Во болница била седум дена, а кога се вратила, ќерката и зетот постојано се со неа. Кога тие не се во можност да и помагаат, дома секогаш има некој од нејзините колешки со кои се дружи и во приватниот живот.
Пред оваа операција, Весна имаше уште една. Сепак, таа беше многу помала и не толку ризична. Имено, Змијанац пред неодамнешниот концерт во Софија мораше да ја оперира вилицата заради еден враснат заб, што стоматолозите не можеле да го решат на друг начин. И само што се оправи од тоа, ја дочека нов зафат.
Се надеваме на нејзино брзо опоравување.Неодамна, познатата фолкерка сепак морала да легне на операциона маса. Оперирана е во една белградска клиника и успешно е опоравува. Во болница бил

Пронајдете не на следниве мрежи: