Весна Змијанац има тумор?!

Како што пишува српски „Скандал“, една медицинска сестра од Вождовац пред своето друштво кажала дека пејачката Весна Змијанац има тешки здравствени проблеми.- Весна неодамна осетила нешто тврдо на градите и веднаш посетила лекар, а тие веднаш потврдиле дека се работи за тумор. Оттогаш не е при себе, а особено стравува за ова да не дознае нејзината ќерка Николија која наскоро треба да се породи. Нејзе не сака да ѝ предизвикува стрес, па се преправа дека сѐ е во ред, иако знае дека состојбата е многу лоша. Навистина е исплашена – пишува „Скандал“.- Весна неодамна осетила нешто тврдо на градите и веднаш посетила лекар, а тие веднаш потврдиле дека се работи за тумор. Оттогаш не е при себе, а о

Пронајдете не на следниве мрежи: