Вежби за мажи: Како до “плочки” од соништата?

Loading...

Топењето на салото околу пределот на стомакот и зацврстувањето на стомачните мускули е можеби едно од најтешките достигнувања, како за жените, така и за мажите. Сепак, ништо не е невозможно ако се потрудите редовно да вежбате и го насочите вашето внимание на оние делови кои сакате да изгледаат како што отсекогаш сте посакувале. Со малку трепние и упорност ќе можете и вие да се пофалите со цврсти и убаво обликувани мускули на стомакот. 
Прочитајте повеќе на линкотТопењето на салото околу пределот на стомакот и зацврстувањето на стомачните мускули е можеби едно од најтешките дости

loading...
Loading...