Вградил силикони во градите пред 17 години и не сака да се откаже од нив!

Loading...

Брајан Зембик добил 100.000 долари бидејќи издржал со силикони во градите година дена. Изјавил, иако знае дека целата оваа работа е бизарна, за него е нормална. Тој нема во план да ги отстрани!Американецот Брајан Зембик од Лас Вегас ставил силикони во градите заради облог пред 17 години. Добил 100.000 долари, но изгледа дека му се допаднале градите па си ги задржал, па сега нема во план да се откаже од нив.
Коцкар и волшебник по професија, кој на облог во 1996 година, пријател му понудил пари на облог, но сепак мислел дека нема да издржи многу со силикони во градите. Потоа се обложил на 50.000 долари дека ќе сними филм за него. И тоа го добил. Сега добива по 10.000 долари годишно само за да не ги извади.
-„Станаа дел од мене. Колку и да е болно сето тоа, мене ми е нормално“, објаснил тој. Сега ги разбира жените. Имал проблеми со пронаоѓање на градник кој ќе му биде точен. Стравувал дека со време ќе му се спушти кожата доколку ги извади.
-„Ќе изгледаат како два чорапи со брадавици. Имам подобри шанси вака кај девојките“, кажал убедено Брајан. Неговата 13 годишна ќерка вели како е чудно тоа што нејзиниот татко има гради, но тие ги „плаќаат сметките“, „тој ми е како мајка и татко“ изјавила неговата ќерка.Американецот Брајан Зембик од Лас Вегас ставил силикони во градите заради облог пред 17 години. Добил 100.000 долари, но изгледа дека му се допадна

loading...
Loading...