Видео: Со јога вежби до подобрување на варењето на храната

Loading...

Го знаете чувството после добра масажа на телото? Епа, исто така е и со вашиот дигестивен систем после неколку вежби јога. Во текот на денот, дигстивниот систем ја процсира храната, излачува течости, ги разградува материите и прима хранливите состојки и на тој начин правилно финкционира.
Прочитајте повеќе на линкотГо знаете чувството после добра масажа на телото? Епа, исто така е и со вашиот дигестивен систем после неколку вежби ј

loading...
Loading...