Вибер ажуриран, пристигнаа подобрувањата!

Loading...

Новата верзија на Вибер апликацијата, го унапредува начинот на читање на пораките, снимките и прозорчињата со пораки.Вибер за Android и iOS верзиите5.8.0.1730 донесува подобрувања и тоа:
– Подетални информации во групните разговори – можете да видите кои пријатели ја прочитале пораката и означиле дали им се допаѓа.
– Подобрување на камерата за снимање на видеа.
– Прозорчето што излегува кога стигнува нова порака, повеќе нема да ви пречи додека користите друга апликација.
Апликацијата можете да ја ажурирате од Play и AppStore.Вибер за Android и iOS верзиите5.8.0.1730 донесува подобрувања и тоа:
– Подетални информации во групните разговори – можете да видите

loading...
Loading...