ВИДЕО: 4-годишно дете опишало како изгледа рајот пред да почине

Loading...

Силас имал само 4 години откако прерано завршил неговиот млад живот. За жал, тој ја изгубил битката против ракот.Меѓутоа, пред да почине, разговарал со својата мајка за рајот.
Опишал што мисли, како изгледа рајот и дека е многу возуден што си заминува од светот.
„Навистина го сакам рајот. Би сакал да е тука цело време“ – рекло детенцето.
Кога неговата мајка го прашала каков ќе биде рајот, тој одговорил: „Не сум сигурен“.
Мајка му продолжила со прашањата: „Дали таму ќе имаш ново тело и како ќе изгледа“?
„Да, ќе имам ново тело. Но, без рак“ – одговорило детенцето.Меѓутоа, пред да почине, разговарал со својата мајка за рајот.
Опишал што мисли, како изгледа рајот и дека е многу возуден што си заминува

loading...
Loading...