Видео: Агим Ибраими во „ритамот“ на Харлем Шејк

Предводникот на нашата Национална Фудбалска репрезентација, Агим Ибраими, мошне добро се вклопи во мега популарниот „Харлем Шејк“, воедно, Македонската публика исто така на некој начин „заигра“ во ритамот на „Харлем Шејк“ на ова видео.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Предводникот на нашата Национална Фудбалска репрезентација, Агим Ибраими, мошне добро се вклопи во мега популарниот &b

Пронајдете не на следниве мрежи: