Видео: Америка со кампања против скијањето во фармерки!

Loading...

Стигнаа добри вести од Америка, a е направена и интересна кампања. На Балканот му е одземена честа да биде локацијата каде вирее ендемичниот вид на зимски љубители кои перактикуваат да скијаат и бордаат со фармерки. И тие го имале овој сериозен проблем, додека ние имаме додатен.Кампањата е покрената од  Downhill Threads, компанија за маици кои имаат скијачка содржина на нивниот принт, а овде можете да ја пазарите маичката која вели: „Friends don`t let friends ski in jeans“ во превод: „Вистинските другари не дозволуваат своите другари да скијаат во фармерки“. 
Навистина штета што мораме да им најавиме дека сме понапред од нив!

Фото: off.net.mkКампањата е покрената од  Downhill Threads, компанија за маици кои имаат скијачка содржина на нивниот принт, а

loading...
Loading...