ВИДЕО: Автопатот Демир Капија-Смоквица во финална фаза

Автопатот Демир Капија-Смоквица во финална фаза, се рехабилитираат повеќе патни правци.Осумдесет и пет проценти од градежните работи на автопатот Демир Капија – Смоквица се завршени, а официјалното пуштање во употреба на овој автопат е планирано за мај идната година.Осумдесет и пет проценти од градежните работи на автопатот Демир Капија – Смоквица се завршени, а официјалното пуштање во употреба на овој ав

Пронајдете не на следниве мрежи: