Видео: БАЊАЛ ПИТОН во лавабо, а потоа во 0:53 се случи нешто НЕОЧЕКУВАНО!

Loading...

Оваа змија се опушти малку повеќе од што требаше и направи нешто сосема неочекувано.Животот на змиите е доста стресен, па затоа од време на време им е потребно опуштање во пријатна купка.
Но оваа змија се опушти малку повеќе од што требаше и направи нешто сосема неочекувано.
Погледнете го видеото во продолжение:Животот на змиите е доста стресен, па затоа од време на време им е потребно опуштање во пријатна купка.
Но оваа змија се опушти малку повеќ

loading...