Видео: Беше тоа сосема обична свадба, но тоа што го направи КУМОТ насмеа милиони луѓе!

Loading...

Ќе се смеете со солзи.Цвеќето е поставено, свири тивка музика, црквата е полна со познати и драги лица…тоа е слика за совршена венчавка. Но дека секоја венчавка не се одвива без проблем, доказ е и ова видео.
Имено, сцената која ги насмеа сите присутни на оваа венчавка се случува веднаш на почетокот од видеото, така што нема да ви откриеме ништо, туку ве советуваме да го погледнете и сами да се уверите.
Видеото е на следната страна:

Забелешка: Смеењето кое се слуша во текот на целото видео е од самиот кум, кој бил озвучен пред да започне венчавката!Цвеќето е поставено, свири тивка музика, црквата е полна со познати и драги лица…тоа е слика за совршена венчавка. Но дека секоја венчавка не се

loading...