Видео: Бескрајна љубов: Погледнете колку ова момче ја сака својата тешко болна сестра!

Loading...

Понекогаш единственото нешто што ни е потребно е стариот брат кој ќе се грижи за нас. Таков случај имаме кај Линдзи Кокран, девојчето кое е родено со тешка болест.Таа има спинална мускулна атрофија и е поврзана со инвалидската количка од својата втора година. Но, иако е неподвижна , Линдзи не е осамена, бидејќи цело време покрај себе го има својот постар брат Трентон.
„Би примил и куршум за неа“- кажува Трентон во видеото посветено на нивниот прекрасен однос.
Во еден момент во видеото детето почнува да плаче, говорејќи за тоа колку е посветен на својата сестра. Минатата година добил награда за „Вистински херој“ која ја доделувала радио станицата „K-LOVE“, која е посветена баш на вакви позитивни и охрабрувачки приказни.

Видеото за нивната голема љубов стана доста популарно.. Погледнете го…
Таа има спинална мускулна атрофија и е поврзана со инвалидската количка од својата втора година. Но, иако е неподвижна , Линдзи не е осамена, бидеј

loading...
Loading...