Видео: Бил во инвалидска количка, а на својата венчавка ги изненадил сите. Погледнете што направил!

Loading...

Неговото име е Кевин и тој боледува од тешка болест поради која ја загубил ногата. Оттогаш се наоѓа во инвалидска количка.Кога ја запознал својата сопруга Ким, одлучил дека повторно ќе прооди. Тој многу вежбал и се трудел за да го исполни својот сон.
Затоа на венчавката одлучил да направи нешто посебно и да ги изненади сите.
Погледнете на 2:25!Кога ја запознал својата сопруга Ким, одлучил дека повторно ќе прооди. Тој многу вежбал и се трудел за да го исполни својот сон.
Затоа на в

loading...
Loading...