Видео: Брутален женски нокаут

Американката Фреј со силен нокаут ја легна на земја својата противничка.Американската натпреварувачка Џин Џу Фреј покажа и докажа дека и девојките знаат да удираат силно.Американската натпреварувачка Џин Џу Фреј покажа и докажа дека и девојките знаат да удираат силно.

Пронајдете не на следниве мрежи: