Видео: ЦЕЛ СВЕТ СЕ ЗГРОЗИ бидејќи оваа мајка реши да роди вакво бебе

Loading...

„Ми велеа дека сум ужасна личност бидејќи не сум абортирала“Бог е единствениот непредвидлив, креативен и апсолутен творец кој со секоја своја одлука, со мисла и дело создава неописливи животни радости.
Пред вас е најтрогателното сведоштво на една мајка која цел свет ја осуди поради детето кое го држи во своите раце, а потоа Бог ја доврши својата мисла и преку ова дете го докажа своето постоење и постоењето на сите луѓе.
Одвојте малку од вашето драгоцено време и погледнете го видеото на следната страна:

Бог е единствениот непредвидлив, креативен и апсолутен творец кој со секоја своја одлука, со мисла и дело создава неописливи животни радости.

loading...
Loading...