Видео: „Чкембар“ прави свадба, се пее против скопски Вардар

Низ социјалните мрежи на големо се објавува линкот од видеото кое било поставено на „Youtube“, станува збор за свадба на навивач на битолски Пелистер, па тој заедно со својата невеста во дресови од Пелистер пејат песна против скопскиот тим Вардар. 

Пронајдете не на следниве мрежи: