ВИДЕО: Човекот кој кршеше крст на Косово почина во најголеми маки

Loading...

Со опис „Го стигна Божјата казна“, медиумите од регионот објавија сторија за „неверникот“ кој уништуваше верски симболи.Албанецот Алем Курти е човекот кој ги кршеше крстовите во српскиот манастир во Косово во 2004 година. Тој почина во тешки маки.
Тој се борел со ракот кој му ги уништил црн дроб и белите дробови.
Курти почина минатата година во болницата во Приштина.Албанецот Алем Курти е човекот кој ги кршеше крстовите во српскиот манастир во Косово во 2004 година. Тој почина во тешки маки.
Тој се боре

loading...
Loading...