Видео: Чудо: Се појави ликот на папата Јован Павле Втори во БиХ!

Loading...

Насекаде низ светот се поајвуваат видеа и фотографии од ликови на Исус, Богородица и други светци, но ова е прв пат да се појави лик на некој папа. Ликот на претходниот папа, Јован Павле Втори, се појави на крапа во националниот парк „Блидиње“ во Босна и Херцеговина. 
Видеото кое веднаш се рашири по интернет е направено од Томислав Чужиќ од херцеговскиот град Широки Бријег. 
Тој тврди дека го видел ликот на папата на целата карпа во националниот парк. 
Еве што снимил тој. Ликот на претходниот папа, Јован Павле Втори, се појави на крапа во националниот парк „Блидиње“ во Босна и Херцеговина. 
В

loading...
Loading...